vrijdag 5 maart 2021 Tijd: 20:00

Beter blijf je binnen! Zeker nu, want behalve een boete heb je zomaar een virus te pakken. Speel alleen daarom al mee met “Bart’s Beter Blijf-je ThuisQuiz”!  Een heerlijk, corona-tijd-dodend spelprogramma van Bart Brandts Buys. De ideale afwisseling op jouw vaste prik vrijdag Netflix-avond. De geboren Zuidhorner trakteert verveelde huishoudens van Zuidhorn en omstreken op een verrassend avondje uit, in eigen huis.

De opzet is duidelijk; geen PubQuiz, maar een ThuisQuiz. Bestaande uit traditionele kennisrondes, aangevuld met afbeeldingen,  geluids-, muziek- en videofragmenten. Je kunt ervan uitgaan dat Bart dit op geheel eigen wijze aanbiedt én een aantal aanstekelijke, interactieve tussenrondes heeft bedacht.
Een smartphone, een internetverbinding en slechts enkele hersencellen zijn genoeg voor een volle avond nieuwerwets vermaak.
Dus, zet de hapjes klaar en leg de drankjes koud, dit kan wel eens gezellig worden.
Na aanmelding van jouw team ontvang je onze instructies. Kosten per team 10 euro. Geef bij ‘bestelnotities’ alvast de naam van jouw team en teamcaptain door,

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar