In de zoektocht naar een vergaderlocatie in Groningen denk je vermoedelijk niet direct aan Zuidhorn. Toch is het hier goed, heel goed, toeven. Het Cultureel Centrum Zuidhorn is een verrassende locatie in de provincie Groningen waar je in alle rust kunt brainstormen, inspiratie opdoet en creatieve ideeën kunt uitwerken. 

Vrij toegankelijk

Of je nu een inwoner bent van Zuidhorn of de drukte van de stad wilt ontvluchten: iedereen is welkom om in ons Cultureel Centrum te komen vergaderen, werken en studeren. De voordelen? Schappelijke prijzen, alle ruimte en een inspirerende omgeving. Voor de mensen buiten Zuidhorn begint de inspiratie vaak al te borrelen tijdens de rit door de Groningse natuur, die je direct uit je dagelijkse beslommeringen haalt.

Vergaderlocatie Groningen

In ons moderne Cultureel Centrum Zuidhorn zijn tal van vergadermogelijkheden. Zo kun je voor presentaties, lezingen en seminars gebruikmaken van onze foyer. Voor vergaderingen, workshops en brainstormsessies zijn onze vergaderruimtes uitermate geschikt.
De volgende dagdelen kun je reserveren: 9.00-12.00, 13.00-17.00, 19.00-einde dag.

Zoek je gewoon een lekker plekje om in alle rust te werken? Dat kun je helemaal gratis doen op een van onze flexplekken. Ze zijn van alle gemakken voorzien, zoals WiFi, computers en de mogelijkheid om een lekker kop koffie of thee te halen in onze keuken.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Bekijk hieronder de mogelijkheden

Foyer

Max. 130 personen | Prijs vanaf € 80,00

Meer informatie

Vergaderruimtes

Capaciteit 10 - 24 personen | Prijs vanaf € 22,50

Meer informatie