In het Cultureel Centrum Zuidhorn zijn verschillende culturele instellingen gehuisvest. We noemen ze voor het gemak onze huisgenoten.

In het Cultureel Centrum hebben we diverse ruimtes beschikbaar, zowel voor tijdelijke als structurele verhuur. Op zoek naar een geschikte ruimte? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Biblionet

Bibliotheek Zuidhorn

Zoek een goed boek in de Bibliotheek en een lekker plekje aan een van onze grote tafels. Laat de schrijver je meenemen naar andere werelden. De bibliotheek Zuidhorn heeft een uitgebreide collectie boeken, tijdschriften, online cursussen en nog veel meer. Er zit vast iets voor je tussen!

Naar de website

Muziekschool Zuidhorn

Vanuit het Cultureel Centrum Zuidhorn komen regelmatig vrolijke pianomelodietjes en gezellige gitaarklanken. Een van de bewoners van het Cultureel Centrum is de muziekschool. Hier kun je jouw muzikale talenten ontwikkelen. Interesse? Kijk eens op de website van de muziekschool en wie weet laat jij je muzikale talenten binnenkort zien op ons podium in de Foyer.

Naar de website

Tinten

De Tintengroep is sterk in sociaal werk. Zij helpen inwoners in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel om in een kwetsbare periode in hun leven op eigen kracht hun situatie te verbeteren.

Deze ondersteuning is gratis, op maat en altijd dichtbij.

Naar de website

Er zijn nog een aantal mooie (kantoor)ruimtes beschikbaar voor nieuwe huisgenoten. Permanent of structureel huren; alles is mogelijk.

Neem contact op