Speciaal voor jou hebben we een programma samengesteld om van te smullen: van muziek en dans tot theater en culturele workshops. Je ontdekt de agenda van dit seizoen hier.

Over Cultureel Centrum Zuidhorn

De inwoners van Zuidhorn en omstreken op een laagdrempelige manier in verwondering brengen door middel van culturele activiteiten: dat was het idee in 2008, toen het Cultureel Centrum Zuidhorn ontstond. Kunst en cultuur, muziek en dans, literatuur en theater, het kan allemaal in hét culturele broeinest van Groningen. Ruim tien jaar later kunnen we stellen dat het idee is geslaagd. Steeds meer mensen vinden de weg naar het Cultureel Centrum Zuidhorn. Het is een plek waar mensen zich op cultureel vlak kunnen ontwikkelen en verwonderen. Daarnaast is het centrum een aangename ontmoetingsplek voor inwoners van Zuidhorn en omstreken. Met mooie vergaderruimtes, uitstekende faciliteiten en fijne catering. Wij zijn pas tevreden als onze gasten elkaar aankijken en zeggen: het is hier goed geregeld!

Voor iedereen, door iedereen

De bezoekers maken het Cultureel Centrum tot wat het is: een plek voor culturele activiteiten, ontmoetingen en ontspanning. Vaders en moeders die hun dochter naar gitaarles brengen en zelf even de bibliotheek in duiken om tussen de beschikbare boeken te snuffelen, fotografen die iedere week trouw naar de fotoclub gaan, de mensen die komen werken en vergaderen…

Ook jij bent van harte welkom. Bewonder een expositie, bezoek een voorstelling of huur een vergaderruimte. Het kan allemaal. Dichtbij, in Zuidhorn.

De gezichten van CCZ

Diverse enthousiaste vrijwilligers en gastvrouwen en -heren verzorgen het beheer, de organisatie en de communicatie van het Cultureel Centrum. Dit zijn de mensen die hun best doen om jou keer op keer te verwonderen met bijzondere culturele activiteiten. Lijkt het je leuk om je in te zetten voor het Cultureel Centrum Zuidhorn? Je bent van harte welkom ons te helpen.