Kunst komt in vele vormen en is voor iedereen. In het Cultureel Centrum Zuidhorn krijgen alle kunstvormen een podium. We verleiden en verwelkomen iedereen die nieuwsgierig is naar kunst en cultuur. Dat doen we door onze kalender ieder nieuw seizoen te vullen met een grote variëteit aan culturele activiteiten, maar ook door mensen de kans te geven zich op cultureel vlak te ontwikkelen.

Culturele activiteiten in Zuidhorn

Steeds meer mensen weten de weg naar het Cultureel Centrum Zuidhorn te vinden. Daar zijn we trots op! Met meerdere mensen genieten van kunst en cultuur is immers veel leuker. Een overzicht van de culturele activiteiten die we jou te bieden hebben:

  • Muziek. Ontplooi jezelf in de muziekschool of woon een van onze muzikale voorstellingen bij. Van lokale muziekhelden tot bekende (buitenlandse) bands en artiesten: we bieden het allemaal.
  • Theater. In de foyer kun je regelmatig genieten van theatervoorstellingen. Geniet met je kinderen van het jaarlijkse kindercircus en de poppenvoorstelling of ga een avondje uit met vrienden of je partner om te genieten van een theater- of toneelvoorstelling.
  • Film. Thuis een filmpje opzetten is natuurlijk heel ontspannen, maar is het niet minstens zo leuk om er een avondje uit van te maken? Het Cultureel Centrum biedt je mooie arthouse films; de films die je niet overal kunt bekijken. Laat je eens verrassen tijdens een van onze filmavonden.
  • Workshops. Jezelf op cultureel vlak ontwikkelen is het leukste dat er is. Volg een van onze workshop en ontdek je (verborgen) talenten.
  • Lezingen. Van literaire avonden tot lezingen over kunst en cultuur, ook hierin is ons aanbod gevarieerd. Kom, luister en verwonder je over de verhalen van bijzondere sprekers.