Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De wijde pijpen zijn net op tijd weer in de mode, want na ‘Barts Beter Blijf-je ThuisQuiz’ trakteert hij de inwoners van Zuidhorn en omstreken dit keer op een wel heel verrassend avondje uit, in eigen huis. Vrijdagavond 16 april reist de “Dial-in DISCO BINGO Boogie Woogie Show!” naar het Cultureel Centrum te Zuidhorn.

Heb jij zin in een gezellig avondje vertier, maar ben je ook gretig voor wat moves op de dansvloer? Trek dan je plateauzolen dan maar vast uit de kast want hier wil je bij zijn! Bart neemt met zijn BINGO-show diverse huishoudens namelijk mee terug in de tijd van de….‘DISCO’!

Je leest het goed; BINGO spelen en DISCO-dansen wordt deze avond in een kits-blitse remix je woonkamer ingeslingerd. Herken jij de DISCO-knallers die de DJ serveert én staan ze op jouw persoonlijke BINGO-kaart? Kruis ze dan af en streep jezelf naar één van de fabeltastische prijzen!

Knip wat kekke lampjes aan, hang de slingers aan de wand en schuif de banken aan de kant, want dit wordt een feestje. Waar spelen voor de winst verplicht is, is dansen dat zeker niet. Maar, wees wel gewaarschuwd, want probeer maar eens stil te blijven zitten op deze heerlijke klassiekers!

Één device (pc, laptop, smartphone of tablet), een internetverbinding én een set speakers is genoeg voor een avond nieuwerwets vermaak. Dus; zet de hapjes klaar en leg de drankjes koud, dit kan wel eens gezellig worden.