Vier auteurs van de Groningse uitgeverij Passage verzorgen een literaire avond. Rosa Timmer, Bill Mensema, Lilian Zielstra en Paul Gellings lezen voor uit eigen werk.

Rosa Timmer – Columniste van het Dagblad van het Noorden. De columns over het herseninfarct dat haar vader trof en de moeizame weg naar revalidatie vormen de basis van haar nieuwe boek dat in oktober uitkomt.

Bill Mensema. Dit najaar verschijnt het eerste deel van Decade, een tiendelige romanreeks over opgroeien in de jaren ’80 in Groningen. Deze in Delfzijl geboren schrijver heeft een Engelse achtergrond. Dit blijkt vooral uit zijn typisch Engelse humor. Het Dagblad van het Noorden noemde Mensema de Herman Brusselmans van het Noorden. Bill leest voor uit het eerste deel van zijn romanreeks, getiteld Mannenborstjes.

Lilian Zielstra – stadsdichter van Groningen (2017/2018). Bij haar afscheid als stadsdichter verscheen haar debuutbundel ‘Ik zag een man met een bos bloemen naar de Nieuwstad gaan’. Haar gedichten gaan over observaties van de stad en de mensen. En wat we daarvan kunnen leren.

Paul Gellings. Van deze schrijver verscheen vorig jaar de roman ‘De wereld als leugen’. Daarin vraagt hij zich af of succes in de literatuur afhangt van kwaliteit of van mediastatus. Zo leidt hij de lezer met subtiele spot door een liefdesverhaal. Een verhaal dat tegelijkertijd een satire is op het literaire leven en de werkwijze van redacties van kranten en talkshows.

www.uitgeverijpassage.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar