Cultureel Centrum Zuidhorn is op zoek naar een nieuwe beheerder!

Houd jij van de culturele sector, wil jij je graag nuttig maken en ook nog wat (bij)verdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou; onze nieuwe beheerder!

Wie zoeken wij?
We zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, op gastvrije wijze bezoekers én artiesten ontvangt en bijdraagt aan een goed beheer van het pand. Ben jij betrokken, enthousiast en gemotiveerd én woon je dichtbij (regio Zuidhorn) zodat je snel kan inspringen indien nodig? Dan ben je bij het Cultureel Centrum Zuidhorn aan het juiste adres!

Wat zijn je taken?
Als beheerder bij CCZ maak je deel uit van een leuk en enthousiast team en kom je te werken in een prachtig gebouw met veel activiteiten. Je bent – samen met je team –  verantwoordelijk voor het ontvangen van bezoekers, artiesten en huurders. Ook het beheer van het pand en de administratie behoren tot jouw takenpakket. We verwachten dat je flexibel bent, goed kunt samenwerken en technisch onderlegd bent. Het kan voorkomen dat je ook in het weekend opgeroepen wordt. De belangrijkste werkzaamheden op een rij:

 • Het ontvangen van gasten, artiesten en huurders van het CCZ.
 • Beheer van het pand. Ben je technisch en handig? Dat is mooi meegenomen!
 • Administratieve werkzaamheden zoals het beheren van de agenda en mailbox.
 • Het verzorgen van de perfecte opstelling van de tafels en stoelen.

Wat krijg je ervoor terug?
Ons aanbod is een oproepcontract met een uurtarief conform schaal 3 van de gemeentelijke cao. We verwachten dat je ca. 10 tot 20 uur per maand beschikbaar bent, met een piek in werkzaamheden in de maanden maart, april, oktober tot en met december. We huren je in via een payrollbureau.

Heb je belangstelling?
Ben jij geïnteresseerd en denk je dat je in het profiel past? Stuur dan z.s.m. maar uiterlijk 10 februari a.s. een mail met een kort CV naar naar onze secretaris Hilda Meijer via secretaris@cczuidhorn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hessel Brandsen, bestuurslid, via 06-43212341 of h.j.j.brandsen@gmail.com.

Vacature voor gastvrouw of -heer

Het Cultureel Centrum Zuidhorn is een bruisende omgeving vol culturele activiteiten en culturele instellingen. Daar wil je toch voor werken?

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om de verschillende culturele activiteiten bij te wonen én mede mogelijk te maken. De vijf voordelen:

 1. Je maakt een avondje uit voor onze bezoekers mede mogelijk;
 2. Je geniet gratis van voorstellingen op het gebied van muziek, dans, theater en literatuur;
 3. Je ontmoet heel veel leuke mensen;
 4. Je hebt de kans om een praatje te maken en handtekening te vragen aan (aanstormende) culturele talenten;
 5. Je maakt het voortbestaan van het Cultureel Centrum Zuidhorn mede mogelijk.

Ja, ik word een gastvrouw of -heer

Lijkt het je leuk om een gastvrouw of –heer te zijn? En wil je ons ondersteunen bij de communicatie, het verspreiden van pr-materiaal, kassawerkzaamheden, de bediening, fotografie of de organisatie van exposities? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Ik wil vrijwilliger worden!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.