Vacature voor secretaris

Wie zoeken wij?
Stichting Cultureel Centrum Zuidhorn heeft sinds 1 januari 2024 een nieuw bestuur! We staan aan de start van een nieuwe, frisse koers die het CCZ gaat varen. Uiteraard blijven we cultureel actief en stellen we voor ieder seizoen een mooi cultureel programma samen. Daarnaast gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een sociale ontmoetingsfunctie in het CCZ. Om ons bestuur compleet te maken zoeken we een pro-actieve, energieke, betrokken en digitaal vaardige secretaris. We zoeken iemand die houdt van de culturele sector, graag de handen uit de mouwen steekt en die het leuk vindt om samen te bouwen aan iets nieuws.

Wat zijn je taken?
De secretaris is onlosmakelijk verbonden met de voorzitter. Samen leid je de vergadering. De secretaris heeft meerdere werkzaamheden, waaronder:

 • De agenda van de vergadering opstellen en aan de bestuurders versturen. Op dit moment vergaderen we iedere 3e maandagavond van de maand.
 • Erop toezien dat de vergadering tijdig bijeen wordt geroepen.
 • Het notuleren tijdens de vergadering en na de vergadering het verslag opstellen.
 • Het in de gaten houden van de procedures en het vastleggen van actiepunten.
 • De administratie in de gaten houden. Dit behoort grotendeels ook tot de taken van de penningmeester dus hierin werk je ook samen.
 • De inschrijvingen bij de Kamer van Koophandel in de gaten houden. Als er bijvoorbeeld een bestuurswissel plaatsvindt, dan geef je dit door aan de KvK.
 • Het archief actueel houden en digitaliseren waar mogelijk.

Wat bieden wij?
Het betreft vrijwilligerswerk en is daarmee onbezoldigd. Wel ontvang je een vrijwilligersvergoeding e?n je mag gratis naar de voorstellingen van het CCZ! Daarnaast kom je in een leuk, nieuw bestuur van 5 mensen. Met jou erbij zijn we met 6 personen.

Belangstelling?
Stuur uiterlijk 10 februari a.s. je mail met CV naar bestuur@cczuidhorn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chantal Zwaving-Heikens, voorzitter Cultureel Centrum Zuidhorn via bovenstaand e-mailadres of via 06-53252494.

 


 

Vacature voor gastvrouw of -heer

Het Cultureel Centrum Zuidhorn is een bruisende omgeving vol culturele activiteiten en culturele instellingen. Daar wil je toch voor werken?

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om de verschillende culturele activiteiten bij te wonen én mede mogelijk te maken. De vijf voordelen:

 1. Je maakt een avondje uit voor onze bezoekers mede mogelijk;
 2. Je geniet gratis van voorstellingen op het gebied van muziek, dans, theater en literatuur;
 3. Je ontmoet heel veel leuke mensen;
 4. Je hebt de kans om een praatje te maken en handtekening te vragen aan (aanstormende) culturele talenten;
 5. Je maakt het voortbestaan van het Cultureel Centrum Zuidhorn mede mogelijk.

Ja, ik word een gastvrouw of -heer

Lijkt het je leuk om een gastvrouw of –heer te zijn? En wil je ons ondersteunen bij de communicatie, het verspreiden van pr-materiaal, kassawerkzaamheden, de bediening, fotografie of de organisatie van exposities? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Ik wil vrijwilliger worden!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.