zaterdag 14 januari 2023 Tijd: 15:00

Saltu Sensus – Acrobatische aardkinderen

Diep in het woud verscholen, ligt een bijzondere plek; Saltu Sensus. Een plek waar niet zomaar iedereen beland. Een plek waar iedere zonsopgang wordt gevierd. De acrobatische aardkinderen proosten hier dagelijks op het hier en nu met hun circuskunsten. Ze vieren de oneindige cyclus van het leven en weten dat verlies een nieuw begin betekent, dat na een winterslaap de zon staat te popelen om op te komen en dat een zaadje uitgroeit tot wildernis.

Toch zijn ook in Saltu Sensus de dagen van tijd tot tijd mistig en kil. Dan steunen de beweeglijke bosbewoners elkaar onvoorwaardelijk. Ze zijn verbonden met elkaar en met de natuur. Geef je fantasie de ruimte en ervaar de bijzondere plek waar deze artiesten huizen. Laat je verbazen door de wervelende acrobatiek, prachtige trucs aan de Chinese paal en klap mee op het ritme van onze jongleurs. Saltu Sensus is een unieke ervaring waarin al jouw zintuigen op scherp worden gezet.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar