zaterdag 13 januari 2024 Tijd: 14:00

Wij nemen je mee. Terug in de tijd van het klassieke circus. Naar een magische show vol verrassing en verbazing. Verwonder je over de koorddansers, steltlopers, acrobaten en alle vreemde lenige
figuren die het circus nog meer kent. Laat je betoveren door de magie, humor, fantasie en spannende trucs in Cirque Dynamique. Verwacht een klassieke circusvoorstelling vol mysterieuze gebeurtenissen. De definitie van het woord stoel wordt zo ver mogelijk opgerekt, ladders verschijnen uit het niets en acrobaten tuimelen zo snel langs dat het publiek er duizelig van wordt. De jonge artiesten zijn veelzijdig én ook nog eens allemaal verschillend. In deze groepsvoorstelling is voor iedere verwonderende skill een tijd en plaats. In de lucht, op de grond of er ergens tussenin. Kom jij je vergapen aan Cirque Dynamique? Deze voorstelling is geschikt voor kinderen en ook interessant voor volwassenen.

Santelli is een eigentijds circus uit Groningen. Al meer dan 65 jaar weten we te overtuigen met voorstellingen die zowel technisch als artistiek van hoog niveau zijn. We verzorgen diverse lessen, van ballopen voor 6 jarigen tot aerial tissue voor internationale studenten. Alles onder begeleiding van turn-, en circusdocenten. Diverse leerlingen stromen door naar circusschool. Ook beschikt Circus Santelli over een semiprofessionele groep artiesten die verschillende voorstellingen verzorgt, in dit geval de gloednieuwe show Cirque Dynamique. De voorstellingsgroep van Circus Santelli bestaat uit 16 jongeren tussen de 11 en 15 jaar. Ze trainen 6 tot 10 uur per week onder begeleiding van professionele trainers en maken elke anderhalf tot twee jaar een nieuwe voorstelling. Een jaar lang wordt er 6 tot 10 uur per week getraind om een prachtige productie te maken.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar